Wat is er nu zo speciaal & uniek aan 'Perfect Hair'?

Perfect hair extensions zijn 100% echte haren die vanaf het eerste selectieproces nauwkeurig worden geselecteerd. Eén kenmerk hiervan is dat de extensions zijde zacht zijn en dus zalig aanvoelen in het haar. Perfect Hair draagt ook een exclusiviteitslabel. Dus als kapsalon kan je niet zomaar met Perfect Hair gaan werken. Wij hebben hiervoor een intensieve opleiding gevolgd, hierdoor mogen wij als enige kapsalon in de regio werken.

Welke verschillende technieken bieden wij aan?

Weft Extensions

Een van de meest gekozen technieken in het salon. Omdat het zo natuurlijk oogt. Hierbij worden volledige bandjes geplaatst over de breedte van het hoofd. Tussen de 6 à 8 weken MOETEN deze opnieuw worden omhoog geplaatst. De haren zullen mits de JUISTE verzorging (deze producten kan je bij ons verkrijgen) +/- 2 jaar meegaan. Met deze techniek kan je zowel verlengen als verdikken van de eigen haren.

Keratine Extensions

Keratine extensions is de meest GEKENDE techniek. Bij deze methode worden er allemaal losse strengen/plukjes haar op een lokje haar geplaatst. De haren zullen mits de JUISTE verzorging (deze producten kan je bij ons verkrijgen) 4-5 maanden meegaan. Deze techniek kan NIET herplaatst worden met dezelfde haren. Enkel met een nieuwe set.

Weet je niet goed wat kiezen? Laat ons jou begeleiden!

Wij hebben nu ook een exclusieve actie lopen voor de eerste 5 klanten! Je krijgt een Olivia Finger Brush GRATIS bij een nieuwe set extensions! Dit is DE MUSTHAVE voor jouw extensions uit te borstelen! (T.W.V €30)

Boek dus NU jouw afspraak, want onze agenda loopt snel vol! Toch nog wat meer info nodig? Boek jouw advies gesprek.