De Haarchitect


Welkom bij De Haarchitect premium. Uw ecologisch en vegan salon. Waar Evy & Stefanie samen zorgen voor uw ZEN-moment.

Mijn naam is Evy, 37 jaar en ondertussen heb ik al 20 jaar ervaring in de haarsnitsector. Daarnaast ben ik ook gelukkig getrouwd en mama van 2 kids & 2 plus kids. In mijn vrije tijd drink ik graag een wijntje met vrienden en geniet van samen plezier te maken. Mijn me-time moment is naar de yoga gaan en ben actief lid bij de vereniging LC Mol, waar ik me inzet voor plaatselijke goede doelen.

Met veel passie run ik mijn premium kapperszaak: DE HAARCHITECT (spa). Dagelijks steek ik mijn hart en ziel in de zaak om mijn passie met jou te delen. Om jou de meest waardevolle beleving te kunnen geven, blijven wij voortdurend hoogwaardige opleidingen volgen. In 2017 deed ik een opleiding make-upartist om voor jou het plaatje compleet te maken.

Want ik ben uiteraard niet alleen. Ondertussen bestaat DE HAARCHITECT uit een team van 3 met elk zijn eigen specialisatie. Onze ‘main goal’? Jou laten stralen en zelfvertrouwen geven! Jouw haren en hoofdhuid maken deel uit van wie jij bent. Jij staat bij ons centraal: wij hebben voor jou de nieuwste kleuren, highlights, lowlights, unieke snittechnieken…

Ook heb ik mijn certificaat als ‘scalp care specialist’ behaald. Door de vele jaren heen, kwam ik heel wat klanten tegen met hoofdhuidproblemen die verdere kennis vereiste. Door me hierin te verdiepen en verder over te leren, kan ik jou hulp op maat aanbieden met de juiste achtergrond. Mijn specialiteit is dus diverse hoofdhuidproblemen herkennen en correct verzorgen.

Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om het totaalconcept van scalp en haar te verbeteren voor JOU. Dit ook door middel van onze nieuwste aanwinst, de ‘Headspa’. Wellness en beleving staan bij ons centraal, voor elke behandeling.

Wat denk je? Kom jij DE HAARCHITECT SPA zelf ervaren?

Tot snel!

Liefs, Evy

Hii,

Ik ben Stefanie, 28 jaar en een echte spring in het veld. Naast het salon kan je me vinden op het tennisveld, padelveld of in de fitness. Van een gezonde levensstijl daar houd ik wel van! Daarnaast ben ik ook ‘dog mom’ van mijn lieve hond Hugo.

Ondertussen ben ik al 8 jaar een vaste waarde bij DE HAARCHITECT. Omdat ik het zo leuk vind om mensen te transformeren en hun zelfvertrouwen een boost te geven, sta ik elke dag met veel plezier in het salon. Het ultieme doel is om JOU zelf zekerder te maken.

Mijn grootste passies zijn kleuren en extensions. Waarom ik dit nu juist zo fijn vind? Je kan zoveel persoonlijkheid geven met de juiste kleur en de juiste techniek! Zorgen dat jij op elk moment van de dag gezond en glanzend haar hebt… Dat wil ik ook voor jou!

Extensions zijn dan weer HET haarjuweel. Nog extra stralen dankzij een vollere (en langere) haarbos geeft toch dat tikkeltje meer zelfvertrouwen.

Persoonlijk ben ik een echte LONG HAIR LOVER, maar ik vind het geweldig om naar jou te luisteren en te bedenken hoe ik jou het aller beste kan helpen en de meest ontspannende ervaring kan bieden.

Dus, jou laten vertrekken met meer zelfliefde en tevredenheid geeft mij elke dag het meeste voldoening.

Zie ik jou snel in mijn kappersstoel? Ik kijk er alvast naar uit!

Liefs, Stefanie

Ik ben Steffie, 34 jaar en na een aantal jaren werkervaring heb ik toch besloten mijn grootste passie te volgen. Ondertussen maak ik bijna een jaar deel uit van dit TOP TEAM! Al 12 jaar ben ik gelukkig samen met mijn vriend en een echte ‘dog mom’ voor mijn teckel meisjes. Ik geniet ervan om na de werkuren iets lekker te gaan eten en drinken met vrienden. Het allerleukste aan de job is het toepassen van de laatste nieuwe kleuringstechnieken en behandelingen zoals botox en keratine. Dat is ook echt mijn specialiteit! Binnenkort verwelkomen we ook de Head Spa dat helemaal in het teken gaat staan van de ultieme beleving voor de klant. Buiten haar ligt mijn passie ook bij alles beauty gerelateerd en make-up. Bij ons krijg je ‘the total package’! Het totaal plaatje van zelfvertrouwen en verwennerij geeft me zoveel voldoening. Het feit dat jij straalt en naar buiten gaat met meer vertrouwen is geweldig en de reden dat we altijd streven naar dat tikkeltje extra ✨ Ben jij benieuwd naar meer? Naar de Head Spa? Of heb je graag beauty advies? Dan zie ik jou graag in mijn stoel verschijnen en behandel ik al jouw vragen met veel liefde en plezier!

Tot snel, Steffie

Duurzaamheid en ecologisch werken staan centraal bij De Haarchitect. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, ecologisch en vegan. Geen onaangename geuren en geen sulfaten of parabenen, wél genieten van totale rust en hoge kwaliteit.