De Haarchitect


Welkom bij De Haarchitect in het centrum van Mol. Uw ecologische en vegan salonbeleving waar Evy & Stefanie samen zorgen voor úw ZEN-moment.

Hallo,

Ik ben Stefanie, en sta ondertussen al 8 jaar in het vak! Voor een creatief styling succes ben ik dan ook de persoon die u met raad en daad te woord staat. Mijn absolute passie is dan ook lang haar, extensions & kleurtechnieken.

Voor een mannenkapsel draai ik mijn hand ook zeker niet om! Zie ik jou snel?

Creatieve groetjes Stefanie

Hallo, mijn naam is Evy.

Reeds 19 jaar ben ik actief in de kapperswereld met een grote passie voor snit en kleurtechnieken. Ik geef mezelf telkens 200% om jouw een totaal beleving op maat te geven. Graag neem ik dan ook tijd om te bespreken wat jouw wensen zijn en deze te kunnen vervullen met de beste kwaliteit voor haar en huid met respect voor de natuur. Wij werken dan ook met ecologische en diervriendelijke producten.

Creatieve groetjes Evy

Duurzaamheid en ecologisch werken staan centraal bij De Haarchitect. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, ecologisch en vegan. Geen onaangename geuren en geen sulfaten of parabenen, wél genieten van totale rust en hoge kwaliteit.