De Haarchitect


Welkom bij De Haarchitect in het centrum van Mol. Uw ecologische en vegan salonbeleving waar Evy & Stefanie samen zorgen voor úw ZEN-moment.

Hallo, mijn naam is Stefanie.

Van kinds af aan droomde ik om mensen mooier te maken. En die droom doe ik reeds 7 jaar met hart en ziel. Voor een creatief styling succes ben ik dan ook de persoon die u met raad en daad te woord staat. Wat mijn hartje sneller doet slaan ? Wel dat is alles rond kleurtechnieken! Overtuigd ? Boek dan snel je afspraak online of telefonisch.

Creatieve groetjes Stefanie

Hallo, mijn naam is Evy.

Reeds 18 jaar ben ik actief in de kapperswereld met een grote passie voor snit en kleurtechnieken. Ik geef mezelf telkens 200% om jouw een totaal beleving op maat te geven. Graag neem ik dan ook tijd om te bespreken wat jouw wensen zijn en deze te kunnen vervullen met de beste kwaliteit voor haar en huid met respect voor de natuur. Wij werken dan ook met ecologische en diervriendelijke producten.

Creatieve groetjes Evy

Duurzaamheid en ecologisch werken staan centraal bij De Haarchitect. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar, ecologisch en vegan. Geen onaangename geuren en geen sulfaten of parabenen, wél genieten van totale rust en hoge kwaliteit.