Ben je niet gezegend met een volumineuze haarbos, of zou je toch echt graag iets aan de lengte van je haar doen? In beiden gevallen zijn extensions ideaal, om aan extra volume of lengte te werken. Maar er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten, wanneer je voor extensions kiest. Wij zetten graag alles voor je op een rijtje, zodat je direct goed geïnformeerd jouw keuze kan maken. 

Zaken waar je op moet letten wanneer je voor extensions kiest

1. Er zijn grote kwaliteitsverschillen

Dit is uiteraard met alles zo, en ook bij extensions zijn er grote kwaliteitsverschillen. Goedkoop is vaak duurkoop, want de levensduur van zeer goedkope extensions valt tegen. 

Wanneer de kwaliteit van je extensions niet goed is, zal je nooit van een mooi resultaat genieten. Maar wat bepaalt nu die kwaliteit van de extensions? 

    • Eerst en vooral zijn er verschillende soorten haar. Indonesisch, Japans, Aziatisch, Russisch,… 
    • Bovendien kunnen extensions op verschillende manieren bewerkt worden, en dat heeft ook een invloed op de kwaliteit. Zaken zoals het ontschubben, het kleuren van het haar en de middelen die gebruikt worden, bepalen mede de kwaliteit. 

 

2. Kies voor natuurlijke in plaats van synthetische haarextensions 

Naast de kwaliteit is het ook belangrijk om onderscheid te maken tussen natuurlijk en synthetisch. Wanneer je enkel het beste resultaat wenst, is natuurlijk haar altijd beter. Synthetisch haar kan er al snel zeer onnatuurlijk uitzien (met een onnatuurlijke glans) en het kan ook niet goed tegen styling met hittetools of producten. 

Van natuurlijk haar zal je steeds langer plezier hebben, daarom werken we bij De Haarchitect uitsluitend met ‘echt’ haar. 

 

3. Laat ze correct aanbrengen, door een haarexpert

Ook de manier waarop ze worden aangebracht, is allesbepalend voor jouw resultaat. Laat je dus steeds adviseren door een haarexpert, want door het foutief aanbrengen kan je haar beschadigd raken. Wanneer ze correct worden aangebracht, is er van beschadiging nooit sprake. Het is dus niet zo dat extensions slecht zijn voor je haar. Bij De Haarchitect werken we met de extensions van Perfect Hair

Bij De Haarchitect in Mol kiezen we resoluut voor de beste kwaliteit, zodat we jou een optimaal resultaat kunnen garanderen. Hiervoor werken we met het assortiment van Perfect Hair. Enkele unieke voordelen ten opzichte van andere merken die beschikbaar zijn: 

  • Perfect Hair maakt gebruik van Indisch haar voor de haarextensions, en dit is haar van vrouwen die vrijwillig hun haar hebben gedoneerd. Dit is niet zo bij extensions van Chinees of Russisch haar. 
  • Bovendien heeft Perfect Hair een eigen fabriek, waardoor ook de juiste werkomgeving voor medewerkers gegarandeerd kan worden. 
  • Er worden geen haarschubben in de fabriek afgehaald (wat bij veel merken wel zo is en voor kwaliteitsafname zorgt).
  • Het assortiment van Perfect Hair bestaat enkel uit haar van mensen tussen de 18 en 30 jaar. De Diamond Serie bevat enkel haar van mensen tussen 18 en 24 jaar. Dit is namelijk de periode waarin ons haar het meest gezond is (vol collageen, het meest stevig,…)

Tijdelijke actie: we hebben een mooie korting voor de eerste 5 klanten!

Maak jij tussen 15 september 2023 en 31 oktober een afspraak voor je haarextensions, en behoor jij tot de eerste vijf klanten? Dan krijg je 10% korting. (exclusief producten pakket van 100€)

Boek je adviesgesprek wanneer je graag de opties met ons overloopt. 

 

Liefs,

Team De Haarchitect