Ook moe van al het feesten, eten & korte nachten? Dan hebben we goed nieuws voor jou want 2024 betekent voor ons en vooral voor JOU een jaar vol avontuur, leuke babbels & toffe kapsels.

Eleganza Beauty Member

Wij mogen jullie alvast met heel veel trots meedelen dat wij nog een extra jaar geselecteerd zijn als ‘Eleganza Beauty Member’. Dit exclusieve label wordt enkel toegekend aan premium zaken die de meest unieke service, producten en beleving bieden aan hun klanten. Voor ons een kers op de taart en dit motiveert ons om onze diensten nog verder uit te breiden.

 

Premium Business Coaching.

Topsporters werken met de beste coaches en dit garandeert hun unieke prestaties. Ook wij investeerden in een Premium Business Coaching omdat het kriebelde om onze services nog verder te uit te breiden en ons te verdiepen in kennis van de hoofdhuid en het haar. Wat houdt dit nu precies in voor jou?

  • Professioneel adviesgesprek & hoofdhuidanalyse.
  • Gratis aromatherapie met de Visarôme’s van La Biosthetique.
  • Verwenkoffie of -thee of verfrissende home made ice tea.
  • 1 op 1 service, voor jouw ik moment op maat van jouw behoeften.
  • Gratis touch-up van jouw make up + advies OF een luxe handmassage.

Volg ons ook op Instagram voor tips & tricks over een gezonde hoofdhuid & het meest glanzende haar.

Wij willen jou hierbij ook bedanken voor het afgelopen jaar. Je vertrouwen en massale opkomst. Wij kijken alvast uit naar 2024 vol nieuwigheden en beleving! Jij ook? 😉